Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Η χειρότερη εβδομάδα ever....*

*Υπερβάλλω
Μετά τα ενδιαφέροντα και ευχάριστα που έζησα όλο το τελευταίο διάστημα ήρθε η ώρα για τα δυσάρεστα. Τα οποία συνέβησαν όλα μέσα σε μια εβδομάδα.
 
Την Κυριακή μου κάηκε η τηλεόραση από τα συνεχή black out λόγω των βροχών.
 
Την Τρίτη κάποιος μου έκλεψε την φωτογραφική μου μηχανή
 
Ενώ την Τετάρτη η ανάρτηση του αυτοκινήτου κατέρρευσε καθώς περνούσαμε πάνω από ένα σαμαράκι, αφήνοντας μας χωρίς μεταφορικό μέσο για την διήμερη εκδρομή που είχαμε σχεδιάσει.
Το αυτοκίνητο ένα Tata Indica είναι 3ετίας αλλά μοιάζει τουλάχιστον για 10ετιας. Λίγο καιρό πριν το αμάξι είχε πρόβλημα με τον κινητήρα. Το alarm "check engine" εμφανιζόταν συνέχεια στο ταμπλό αλλά ο οδηγός έλεγε πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Τελικά μια ημέρα το αυτοκίνητο μας έμεινε και αποδείχτηκε πως υπήρχε. Μια άλλη φορά κάηκαν τα μπροστινά φώτα. Η οδήγηση το βράδυ ήταν μεγάλη πρόκληση. Όχι μόνο έπρεπε να βρεις ένα τρόπο να ειδοποιήσεις τα άλλα οχήματα για να σε αποφύγουν, αλλά έπρεπε να διακρίνεις στο σκοτάδι και το οχήματα που είχαν και αυτά καμένα φώτα για να μην συγκρουστείς μαζί τους. Τελικά τα καταφέραμε. Και πάνω που είχα αρχίσει να έχω εμπιστοσύνη στο αμάξι διαλύθηκε η πίσω ανάρτηση ...λόγω διάβρωσης. Και να ήταν σε marine enviroment θα έλεγα εντάξει, συμβαίνει. Αλλά μια ζωή (τι μια ζωή, 3 χρόνια μόνο) στο δρόμο κυκλοφορεί.
 
Στο ενδιάμεσο χάλασε και το air condition στο γραφείο αλλά αυτό ελάχιστα με επηρέασε καθώς το χρησιμοποιούσαμε ελάχιστα. (ναι παρόλη την ζέστη, δεν το ανάβουμε για να αποφύγουμε τις αρρώστιες. 2 φορές έως τώρα αρρώστησα από αυτό, ενώ ο Χρήστος άλλη μια. Μετά συναινέσαμε να μην το ανάβουμε πάρα μόνο όταν η θερμοκρασία φτάνει σε εξοντωτικές τιμές.)
 
Το μόνο πρόβλημα που τελικά λύθηκε ήταν το αυτοκίνητο. Ήρθε ο ιδιοκτήτης με 2 καινούργιες αναρτήσεις καθώς και η άλλη ήταν στα τελευταία της και τις άλλαξε. Έτσι μπορούμε να πάμε την Κυριακή σε έναν από τους ιερότερους Ινδικούς ναούς της χώρας στην Somnath που απέχει μόλις 200 χιλιόμετρα από το σπίτι μου.
 
Επανέρχομαι σύντομα με νέα (αλλά ίσως χωρίς φωτογραφίες)....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου