Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Knowing.....

Από τις πρώτες ημέρες που βρέθηκα στην Pipavav μια τρομερή έκπληξη με περίμενε.

Η Pipavav είχε προβλέψει την πυρηνική καταστροφή στην Ιαπωνία

Όσο απίστευτο και εάν φαίνεται είναι αλήθεια. Στο ημερολόγιο που τυπώθηκε τον Δεκέμβριο του 2010, η εικόνα του μήνα Μαρτίου προέτρεπε τους ανθρώπους να λάβουν προφυλάξεις από τους κινδύνους που εγκυμονούν από ραδιενεργά στοιχεία.


Αλλά για μια στιγμή. Ένα ναυπηγείο που έχει αποθηκευμένα ραδιενεργά στοιχεία? Πουθενά. Τι ήθελαν λοιπόν να πουν οι εμπνευστές του ημερολογίου. Γιατί να περιγράφουν ραδιενεργό κίνδυνο όταν δεν υπάρχει πιθανότητα τέτοιου ενδεχομένου στις εγκαταστάσεις τους? Ποιο κρυφό μήνυμα είχαν λάβει από απόκοσμες ή εξωγήινες δυνάμεις και με κεκαλυμμένο τρόπο προσπάθησαν να μας το μεταδώσουν. Για ποιον χτυπούσε η καμπάνα?

Οι άγνωστοι δημιουργοί του ημερολογίου σημάδεψαν την 4η Μαρτίου του 2011 ως Ημέρα Εθνικής Ασφάλειας.

Εάν πολλαπλασιάσουμε το 4 με το 3 και το υψώσουμε στο τετράγωνο μας κάνει 144. η αλλιώς 14/4. 14 Απριλίου είναι όμως μια άλλη σπουδαία ημερομηνία, η ημέρα ασφάλειας κατά της πυρκαγιάς. Εάν πολλαπλασιάσουμε το 14 με το 4 το αποτέλεσμα θα είναι 56.

Το 2011 μπορεί να αναλυθεί σε 20+11 = 31.   31-14= 17

56*17 = 952 το οποίο αποτελεί τον λεξάριθμο της λέξης ΙΑΠΩΝΙΑ

Αντιστρέφοντας τους αριθμούς 14 =(41) και πολλαπλασιάζοντας το με τον μήνα της καταστροφής (Μαρτιος=3) το αποτέλεσμα θα είναι 123.

Η αλλιώς 12/3. Η ημερομηνία της πρώτης έκρηξης στο εργοστάσιο της Fukushima.

Οι Ινδοί γκουρού ήξεραν, και προσπάθησαν να μας μεταδώσουν κωδικοποιημένη την γνώση τους. Για άλλη μια φορά η λογική μας τύφλωσε και δεν επέτρεψε σε κανέναν να προβλέψει και ίσως να αλλάξει το μέλλον.
 Και τώρα όλος ο πλανήτης πρέπει να ζήσει με τις συνέπειες αυτής της αδιαλλαξίας.

Αλλά όχι πλέον. Μάλωσα με το ναυπηγείο ζητώντας να μου δώσουν και εμένα ένα από αυτά τα προφητικά ημερολόγια. Εκείνοι υποπτεύτηκαν πως έχω φτάσει κοντά στην αποκάλυψη της κρυμμένης γνώσης των δασκάλων τους και μου το αρνήθηκαν αναφέροντας μου πως δεν έχουν περισσευούμενα ημερολόγια. Η δύναμη της αλήθειας δεν μπορεί να συγκρατηθεί και το προηγούμενο Σάββατο μπήκα κρυφά στα γραφεία και έκλεψα ένα.
 Πλέον μπορώ να προβλέψω με ακρίβεια της ημερομηνία κάθε φυσικής η ανθρωπογενούς καταστροφής καθώς και το μέρος όπου θα συμβεί, όπως ακριβώς στην ταινία knowing.

Η ανθρωπότητα έχει πλέον ελπίδες. Βρέθηκε το κλειδί για την αποκρυπτογράφηση του μέλλοντος.  Δεν θα σας πω περισσότερα τώρα ούτε θα σας δείξω τις επόμενες σελίδες του ημερολογίου. Θα επανέλθω στο θέμα εν καιρώ.

Ναι, I want to believe and i believe (τώρα θα έπρεπε να ακούγεται μουσική από τα x files) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου