Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Lion Lords

Εάν ποτέ βρεθείτε για οποιονδήποτε λόγο στην πόλη Rajula* της Ινδίας τότε σας συνιστώ μόνο ένα ξενοδοχείο.

Το Lion Lords.

(Το παραπάνω δεν αποτελεί γκρίζα διαφήμιση, κανονική είναι, και μου χάρισαν μια ημέρα δωρεάν internet κόστους 15 Ευρώ και μια σοκολάτα από το mini bar που ξέρουν ότι μου αρέσει, εάν έγραφα ένα καλό λόγο στο blog μου)

Εάν δεν θέλετε να με ακούσετε, δικό σας πρόβλημα, πάντα υπάρχουν και άλλα ξενοδοχεία στην περιοχή όπως π.χ. αυτό:

Ξενοδοχείο "Λευκό Ρόδο"


Η θέα από το δωμάτιο σας θα είναι καταπληκτική αλλά εξαρτάται και από την μεριά που διαλέξατε δωμάτιο. Εάν ζητήσετε στην βόρεια πλευρά τότε η θέα σας θα είναι χωράφια. Εάν διαλέξετε δωμάτιο στα νότια η θέα σας θα είναι πάλι χωράφια.  Χωράφια λοιπόν και αγρότες που  μας κάνουν να νοιώσουμε πιο κοντά στην φύση, από την οποία έχουμε αποξενωθεί, ενώ το ποτάμι λίγο πιο δίπλα μας θυμίζει τον κύκλο του νερού που ταυτόχρονα είναι και κύκλος της ζωής...

Στο περίβολο του ξενοδοχείου υπάρχει και πισίνα στην οποία μπορούμε να κάνουμε μπάνιο υπό τους πολύχρωμους ήχους των τρακτέρ στο διπλανό χωράφι ενώ ερχόμαστε σχεδόν σε επαφή με τα ζώα της φύσης, τα βόδια και τις αγελάδες που τόσο πολύ τιμούνται σε αυτά τα χώματα.


Η πισινα. (Εαν είχε νερό θα ήταν ακόμα καλύτερα) 

Την πισίνα μπορεί κανείς να την απολαμβάνει φέρνοντας στο νου του εικόνες από γυναίκες διπλανών χωριών που κουβαλάνε στο κεφάλι τους τα δοχεία με το νερό για το μεσημεριανό φαγητό που έχουν συλλέξει από ένα πηγάδι, ενώ ο ίδιος το σπαταλάει άσκοπα για την ευχαρίστηση του.

Από την άλλη πλευρά στον κήπο μπορεί κανείς να απολαύσει έναν βραδινό περίπατο μόνο που συνίσταται να έχει πασαλειφθεί όλος με αντικουνουπικό για να μην χαλάσει η βόλτα από τα μικρά αυτά ιπτάμενα έντομα.

Η θέα βόρεια

Η θέα ανατολικά

Η θέα νότια

Η θέα δυτικά.

*Rajula. Πόλη της επαρχίας Gujarat στα δυτικά της Ινδίας, και το σπίτι μου για τον επόμενο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου